Aydın'dan Konut Çağrısı

Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mecit Aydın, konut sektöründe seçeneğin bol olduğunu ifade ederek, konut...

Zonguldak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mecit Aydın, konut sektöründe seçeneğin bol olduğunu ifade ederek, konut alımı için en uygun zaman olduğunu kaydetti.

ZİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Aydın, yaptığı açıklamada vatandaşlara çağrıda bulundu. Kaliteden ödün vermeden konut sektörünün sürecini yıl sonuna tamamlamak istediklerini ifade eden Aydın, şöyle dedi:

"2012 yılı itibariyle ağır kış koşullarının ardan konut sektöründe faaliyetler başladı. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Ancak enflasyonun da yüzde 4 ila 6 arasında yıl sonunda hedeflendiği de bilinmektedir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konut sektörü şu anda hızlandı ancak ikinci yarıdan sonra konut satışlarının da hızlanacağını umuyoruz. Sonuçta bu konu arz ve talep meselesidir. Zonguldak merkez ve ilçelerimizde geçen sene üçüncü çeyrekte yakaladığımız bu büyümeyi yine bu sene yakalayacağımızı umuyorum. 2012 yılında meydana gelen girdilerimizdeki artışlar, demir, çimento ve enerji sektörü ile beraber konutta da artış olması bekleniyor. Karlarımızdan feragat ederek, kaliteden de ödün vermeden bu süreci tamamlamak istiyoruz. Zaten bunların bir defaya mahsus olduğunu düşünüyoruz, ikinci yarıdan sonra ortamın çok daha rahatlayacağını düşünüyoruz. Biz bu arada tüm hemşerilerimize konut almak isteyenlere seçeneklerin artık fazla olduğunu bilmelerini ve gezerek sorarak kendilerine en uygun konutu almalarını belirtiyoruz, bunun için en uygun zamandır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: