Aydın'ın 19 Mayıs'ı Coşkuyola Kutlyacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bu yıl devredilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve...

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bu yıl devredilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının Aydın programı belli oldu.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, 19 Mayıs programının sabah 09.00'da Valilik önüne Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nin çelengini sunmasıyla başlayacağını belirtildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın konuşması ile devam edeceği kaydedilirken, kutlamaların 17.00'de Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden başlayacak olan yürüyüşle devam edeceği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, İstasyon Meydanı'nda 18.00'de yapılacak olan kutlamalar ile kutlamaların sürdürüleceği kaydedilirken, "Halk oyunları gösterisi, sportif gösteriler, ödül töreni, gençlik konseri, fener alayı, havai fişek gösterileri" gibi etkinliklerin yapılacağı kaydedildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada kutlamaların gençlik haftası boyunca devam edeceği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: