Aydınlar Belde Belediye Başkanı Tusun'a Ziyaret

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve beraberindekiler, Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun'u ziyaret etti.

BİTLİS - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve beraberindekiler, Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Özbek, bölgenin belki de Türkiye'nin en güzel ve huzurlu seçiminin Adilcevaz'da gerçekleştiğini söyledi. İlçe genelinde hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını anımsatan Özbek, "Kaybeden kazananı tebrik ederek insanlara demokrasi dersi verdi. Biz de güvenlik güçlerimizle üzerimize düşen vazifeleri yerine getirdik. Temenni ederim ki kazanan tüm adaylarımız ilçemize en güzel hizmetleri sunacak" dedi. Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy ise Adilcevaz'ın bölgeye demokrasi dersi verdiğini ifade etti. Güven, huzur, hoşgörü, sağduyu ve demokratik ortamda yapılan yerel seçimin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Gürsoy, "İlçe olarak beldemize abilik yapmaya hazırız. Arif kardeşimize her türlü konuda destek olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Tusun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve belediye hizmetlerini sunabilmek için destek istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: