Aydınlar Belde Girişine Selçuklu Motifli Kemer

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Belde Belediyesi tarafından belde girişine Ahlat taşı...

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Belde Belediyesi tarafından belde girişine Ahlat taşı ile kemer yapımı inşaatı tamamlandı.

Yaptığı her çalışmayla beğeni ve takdir toplayan Aydınlar Belde Belediye Başkanı Bahattin Alageyik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Kemer inşaatımızı çok kısa sürede başarıyla bitirdik. Kemerimiz 14 metre genişliğe, 10 metre yüksekliğe sahiptir. Estetik olarak daha çok Selçuklu mimarisinden esinlendiğimiz bu eserin işlemeleri bölge genelindeki tüm kemerlerden farklıdır. Kemerimizin yanına bir de halkımızın güvenle beklemesi için durak yaptık. Beldemizin girişi bizim için çok önemli. Aydınların kimliği burada belli oluyordu. Bizde önce yol ve asfalt, ağaçlandırma, aydınlatma, şimdi de kemer ile belde girişimizi Aydınlar’a yakışır bir görünüme kavuşturduk. Böylece Aydınlar’ın imajına büyük bir artı daha kattık. Bilindiği üzere belde şu an şantiye sahasına dönmüş durumda. Birçok koldan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Daha önce de söylediğimiz gibi inşallah bu son çalışma sezonunda Aydınlar’da hiçbir eksik bırakmayacağız. Belediyeciliğimiz gereği, yaptığımız her işin hakkını vermeye çalışıyoruz, Allah’da yardım ediyor. Alnımızın akıyla hizmetlerimizi tamamlıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: