Aydınlar Belediyesi'nden Bin Kişiye İftar

Siirt'in Aydınlar İlçe Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.Aydınlar Belediyesi'nin düzenlediği iftara yaklaşık...

Siirt'in Aydınlar İlçe Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

Aydınlar Belediyesi'nin düzenlediği iftara yaklaşık bin kişi katıldı. İftar yemeğine AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Kaymakamı Ahmet Yıldız, bazı il genel meclis üyeleri ile kurum müdürleri de iştirak etti.

Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, “Bu ayda bütün vatandaşları kucaklamaya çalışıyoruz. Bu amaçla iftar yemeği düzenledik. İlçe meydanında erkeklere, İbrahim Hakkı Külliyesi’nde de bayanlara bir iftar yemeği verdik. Bu iftar yemeğimize bin kişi katıldı. Bu rakam ilçe halkının yüzde 50’sine denk geliyor. Çünkü ilçe nüfusumuz iki bin civarındadır” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Baykan Belediye Başkanı M. Ali Erol da bir iftar yemeği verdi. Belediye lojmanlarının terasında verilen iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı. Erol, iftar yemeğini geleneksel hale getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz