Aydınlar'a aile sağlığı merkezi geliyor

Siirt'in Aydınlar ilçesine aile sağlığı merkezi ve lojmanları ile Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları...

Siirt'in Aydınlar ilçesine aile sağlığı merkezi ve lojmanları ile Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ek bina yapılacağı belirtildi.
AK Parti Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören, yaptıkları ortak açıklamada söz konusu yatırımların gerçekleştirilmesi için çalışmaların başladığını aktardı. Siirt milletvekilleri olarak yeniden bu göreve getirilmesi nedeniyle Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a bir kutlama ziyareti gerçekleştirildiği belirten Demirkıran, "Bu ziyarette sayın Bakana ilimizin sağlık alanındaki sorunlarını aktarma imkanı bulduk. Sayın bakana yakında temeli atılacak olan 300 yataklı modern devlet hastanesi için teşekkür ettik. Sağlık alanında acil olarak gördüğümüz bir konu olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin durumunu ele aldık. Yapımında sayın bakanın büyük emeği olan bu hastanemizin artık ihtiyaca cevap vermediğini belirttik. Aydınlar ilçemizin aile sağlığı merkezi ve lojman ihtiyacını aktardık. Sayın bakan bu hastanemize ek bina ile acil olarak gördüğümüz Aydınlar (Tillo) ilçemize aile sağlığı merkezi ve lojmanlarının yapımı için ilgililere talimat verdi. Bu çalışmaların ardından projelerin tamamlanması ile birlikte ihale aşamasına geçilerek, yatırımların en kısa zamanda tamamlanması sağlanacaktır. Siirt milletvekilleri olarak ilimizin bütün sorunlarının çözümünde olduğu gibi bu konun da takipçisi olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz