Aydınlı A Milli Oyuncu Ahmet İlhan Özek: “hayalim İngiltere”

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da forma giyen Aydınlı futbolcu Ahmet İlhan...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Demir Çelik Karabükspor’da forma giyen Aydınlı futbolcu Ahmet İlhan Özek, hayalinin İngiltere’de forma giymek olduğunu söyledi.

Süper Lig’de iki sezondur devamlı forma giyen, bu sezonki formuyla Türkiye’nin gelecek vaad eden oyuncuları arasında gösterilen Ahmet İlhan Özek, açıklamalarda bulundu.

Forma giydiği Karabükspor’da iki yıl daha sözleşmesi bulunan ve bu sezon A Milli Takım’da forma giyme başarısı gösteren Ahmet İlhan Özek, bu sezon ligde kaldıklarından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Ligde attığı altı, kupada ise attığı iki golle takımının ligde kalmasına büyük katkı sağlayan Ahmet İlhan Özek, “Son maçta Fenerbahçe’ye attığım gol benim için özeldi. Öne geçmemize rağmen rakibimiz bizi yakaladı. Daha sonra Lua Lua ile tekrar öne geçtik. Büyük sevinç yaşadık. Çok şükür ligde kaldık” dedi.

Reklam
Reklam

“HEDEFİM İNGİLTERE”

3 kez A 2 milli olmasına rağmen 6 Şubat’taki Çek Cumhuriyeti maçında A milli takım formasını giyen Ahmet İlhan Özek, “A Milli takım kariyerim için çok önemli bir nokta. Her futbolcunun hedeflerinden birini gerçekleştirdim. A Milli takımda devamlı olmak için çalışacağım. Hedeflerimin arasında yurt dışında forma giymek var. Premier Lig’de forma giymek istiyorum. Hızımla ve tekniğimle İngiltere’de forma giyebileceğime inanıyorum. Ada futbolunun tadına bakmak istiyorum” dedi.

AYDINSPOR 1923’LÜYÜM

Karabükspor’da Aydın’ın plaka kodu olan 9 sırt numarayı giyen Özek, üç büyüklerden herhangi bir takımı tutmadığını kaydetti. Her hafta Aydınspor 1923’ün maçlarını takip ettiğini belirten Özek, “Aydınspor 1923’ün maçlarını internetten veya televizyonların alt yazılarından takip ediyorum. Aydınspor 1923’ün alt yapısından yetiştim. Şampiyonlukta, her Aydınlı gibi çok sevindim. Bu sezonda önemli bir yapılanma var. Şehir maddi ve manevi anlamda destek olursa, ileri gelenler Aydınspor 1923’ün arkasında durursa PTT 1. Lig hayal değil. Ali Aydın ve Hüsnü Özkara Aydınspor 1923’ün vizyonu ve geleceği için önemli isimler olabilir” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: