Aydınlı Engelliler Transfer Yapamadı

İkinci yarının ilk karşılaşmasında Ankara Yenimahalle Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Aydın Engelliler Spor...

İkinci yarının ilk karşılaşmasında Ankara Yenimahalle Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Aydın Engelliler Spor Kulübü, transferin son günlerini boş geçirdi.

İkinci yarı öncesi sezon başında İzmir’den transfer ettiği oyuncuları gönderen Aydınlı Engelliler, transfer sezonunda umduğunu bulamadı.

Kulüp Başkanı Ercan Karacasulu yaptığı açıklamada, Bölgesel Lig’de şampiyon olan kadrodan kalan oyuncularla yola devam edeceklerini söyledi.

Karacasulu, “Transfer döneminin bitmesine az bir süre kala yola devam etme kararı almıştık. İstediğimiz türde oyuncuları bulamadık. Bizde kendi oyuncularımızla yola devam etme kararı aldık. Yenimahalle ekibiyle karşılaşacağız. İşimiz çok zor. Zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

Reklam
Reklam

Aydın Engelliler Spor Kulübü-Yenimahalle Engelliler Spor Kulübü maçı pazar 14.00’te başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: