Aydınlı Gazeteciler Basında Sansürün Kaldırılışını Kutladı

Aydınlı gazeteciler, Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği törenle basında sansürün kaldırılışının 104. yıl dönümünü kutladı. Törene...

Aydınlı gazeteciler, Aydın Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği törenle basında sansürün kaldırılışının 104. yıl dönümünü kutladı. Törene Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci ile yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler katıldı.

Gazeteciler Aydın Valiliği önündeki Atatürk anıtına çelenk koyarken, saygı duruşunda bulundu. Burada bir açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz yedi askerimizin şehit olduğunu hatırlattı. Deniz, “Şehit askerlerimizden dolayı yüreğimiz yanıyor. Acı içerisinde bir bayram kutluyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Burukluklarının bir sebebinin de tutuklu gazeteciler olduğunu kaydeden Deniz şöyle konuştu: “Bizim de sıkıntılarımız var. İfade özgürlüğünden söz edilen ülkemizde cezaevinde yatan gazeteci arkadaşlarımız var. Bu bizler için sıkıntı. Serbest kalan gazetecileri gördüğümüzde büyük coşku yaşıyoruz”

Deniz’in konuşmasının ardından gazeteciler Aydın Valiliği Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci’yi makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: