Aydınlı Girişimci Kadınlardan ‘el İşi Çarşısı’na Davet

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AYGİKAD) Başkanı Esen Türker, Aydınlılara düzenleyecek oldukları “El İşi Çarşısı”na davet...

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AYGİKAD) Başkanı Esen Türker, Aydınlılara düzenleyecek oldukları “El İşi Çarşısı”na davet etti.

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği (AYGİKAD) öncülüğünde 1-4 Aralık 2012 tarihleri arasında Recep Yazıcıoğlu Sergi Salonunda düzenlenecek “El İşi Çarşısı” Aydınlılarla buluşacak.

Bayanların üretime dahil edilmesi, ekonomiye katkılarının sağlanması ve teşvik edilmesi amacıyla derneğin kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Esen Türker, “1 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 12.00’de, Sayın Valimiz ve eşi, sayın rektörümüz ve eşinin de katılımları ile açılışı yapılacak olan çarşı farklı bir konsepte sahip olacak ve 30 stand yer alacak. Burada kendini kanıtlayan bayanlarla yola devam edilecek ve öncelikle ‘Dokuz Bayan’ ile birlikte ileri eğitimlerin alınması, kendi işyerlerini açmaları veya ürünlerinin gelişimini sağlayacaktır. Bu çarşıda katılımcıların, satışa sunduğu her ürünün geliri kendi ekonomilerine katkı sağlayacak ve derneğimizin kesinlikle maddi geliri olmayacaktır. Buradaki amaç Aydınlı kadınların sürekli olarak el emeklerini satabilecekleri bir Pazar oluşturmaktır. Fiyatlar tamamen üreten kadınlara bıraktık onlar belirleyecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: