Aydınlı Kadınlar Açlığa Karşı Savaş Açtı

Aydın’da kadınlar öncülüğünde başlatılan “Yeni Yılda Sofralar Boş Kalmasın” sloganlı kampanya kapsamında toplanacak gıdalar, ihtiyaç...

Aydın’da kadınlar öncülüğünde başlatılan “Yeni Yılda Sofralar Boş Kalmasın” sloganlı kampanya kapsamında toplanacak gıdalar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Uluslararası Lions Kulüpleri’nin “Yeni Yılda Sofralar Boş Kalmasın” sloganıyla tüm dünyada aynı anda düzenlediği gıda kampanyası, Aydın’da da büyük ilgi gördü. Efeler Lions Kulübü öncülüğünde düzenlenen kampanya kapsamında Aydın merkez Kipa Alış Veriş Merkezi’ne iki ayrı gıda toplama kutusu yerleştirildi. 24-31 Aralık tarihleri arasında iki ayrı noktada gıda toplama kampanyası yürütülen Efeler Lions Kulübü üyesi kadınlar, alışveriş yapan müşterileri kampanyaya bir adet ürünle destek vermeye davet etti.

Reklam
Reklam

Kampanyanın Uluslararası Lions Kulüpleri tarafından “25 Aralık Dünya Açlıkla Mücadele Günü” kapsamında dünya genelinde yürütüldüğünü belirten Efeler Lions Kulübü Başkanı Meral Uğur, “Yeni Yılda Sofralar Boş Kalmasın” kampanyasındaki amaçlarının yeni yıla bazılarının değil herkesin mutlu girmesi olduğunu söyledi. Aydın Valiliği’nin onay verdiği kampanyaya destek çağrısında bulunan Uğur, “Bu gıda kampanyasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yeni yıl öncesi küçük de olsa bir hediye vermek istiyoruz. Gün boyunda kutularda biriken gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri hemen aynı günün akşamı Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından belirlenecek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak. Aydınlı hemşirelerimizi alışverişlerinde bir ürünü de bu kampanya için satın almaya davet ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: