Aydınlı Kadınlardan Bahçeli’ye Ziyaret

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret eden Aydın Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleri, Baçeliye’ye...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret eden Aydın Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleri, Baçeliye’ye bir sepet incir hediye etti.

Aydın Kent Konseyi Kadınlar Meclisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak tarafından ağırlandı. Aralarında MHP Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu ve CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil'in de bulunduğu 22 kişilik, MHP Lideri Bahçeli ile sohbet etme fırsatı buldu. Aydın Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Türkan Selek, Devlet Bahçeli’ye bir sepet Aydın İnciri ikram etti.

Reklam
Reklam

Meclis Başkanı Türkan Selek, kadınlar olarak siyasette eşit temsil hakkı istediklerini söyledi. Kamuda kadın istihdamının arttırılmasını talep eden Selek, ayrıca Aydın’da jeotermal kaynakların halkın ısınma ve soğutma gereksinimleri için kullandırılması yönünde Bahçeli’den destek istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, MHP olarak kadınları her zaman ön planda tuttuklarını belirtti. Bahçeli, MHP Kadın Kollarının, kadınların Türk toplumunda daha öne çıkması için çaba gösterdiğini vurguladı.

MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, ziyaret için Ankara’ya gelen Aydın Kadın Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle tek tek ilgilenerek onlara çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz