Aydınlı Öğrenciler Şirince’yi Ölümsüzleştirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri, kıyamet söylentileriyle dünya gündemine oturan Şirince’yi fotoğraflarda ölümsüzleştirdi.Adnan Menderes Üniversitesi...

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencileri, kıyamet söylentileriyle dünya gündemine oturan Şirince’yi fotoğraflarda ölümsüzleştirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atça Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, kıyamet kopacağı söylentileriyle dünyanın pek çok ülkesinden misafirlerini ağırlamakta olan Şirince ve etrafındaki antik kentleri fotoğraflarıyla ölümsüzleştirme amacıyla bir gezi düzenledi.

Öğretim Elemanı Ali Altın tarafından gerçekleştirilen gezi esnasında, öğrenciler son zamanlarda kıyamet günü senaryolarıyla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken Şirince’nin tarihini ve doğasını fotoğraflarıyla yakından tanıma fırsatı elde etti. ADÜ’lü öğrenciler, daha sonra Şelçuk, Efes ve Meryem Ana’yı da ziyaret ederek gezilerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz