Aydınlı Parmaksız Ailesinin Mutlu Günü

Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız’ın kızı Simge Parmaksız ile iş adamı Serkan...

Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız’ın kızı Simge Parmaksız ile iş adamı Serkan Yaz, Kuşadası Ömer Tatil Köyü’nde düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi.

Aydın iş ve bürokrasi dünyasının bir araya geldiği düğün törenine; Aydın Valisi Kerem Al, eski bakanlardan Cengiz Altınkaya, Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Simge Parmaksız ve İşadamı Serkan Yaz çiftinin nikahını Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kıydı. Düğünde nikâh şahitlerden biri olan Aydın Valisi Kerem Al, “Yeni bir ailenin bireyleri olan Simge ve Serkan'a ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da evlilik cüzdanını teslim ederek, evliliklerde asıl olanın aile birliğini ömür boyu sürdürebilmek olduğunu belirterek, yeni çifte sağlık ve mutluluklar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz