Aydınlı Üretici İle Hibe Sözleşmesi İmzalanıyor

Aydın’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında projelerinin onaylanmasına onay verilen yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalanıyor.Kırsal...

Aydın’da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında projelerinin onaylanmasına onay verilen yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalanıyor.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğine göre projelerinin uygulanmasına onay verilen yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalanmaya başlanıldı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızca, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) Tarıma Dayalı Yatırımlar Tebliği kapsamında, ilimizde 37 proje uygun bulunmuştu ve sonuçları, tebliğin 33. maddesi gereği, yatırımcıların Tatbikat Projesi, İzin, Ruhsat, Projenin uygulanması için yasal mevzuat çerçevesinde alınması gerekli her türlü yasal izin ve belgeleri hazırlayarak ve teminat işlemlerini tamamlayarak İl Müdürlüğümüz ile 18 Şubat 2013 tarihinden itibaren 60 gün içerisinde Hibe Sözleşmesi imzalamaları için yatırımcılara tebliğ edilmişti. Gerekli her türlü yasal izin ve belgeleri ile teminat işlemlerini tamamlayarak İl Müdürlüğümüze müracaat eden Yatırımcılarla Hibe Sözleşmesi imzalanmaya başlanılmıştır. Hibe Sözleşmesi imzalamanın son tarihi 17 Nisan 2013 günü olup bu tarihe kadar Hibe Sözleşmesi imzalamayan yatırımcılar Proje uygulama haklarını kaybetmiş olacaklardır. Yatırımcıların, en kısa zamanda evrakını tamamlayarak Hibe Sözleşmesi imzalamak üzere İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: