Aydınlık Çocuklar 23 Nisan Şenliğinde Eğlendi

Aydın Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği 23 Nisan Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Aydın Belediyesi’nin çocuklar için düzenlediği 23 Nisan Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Şenliği etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Kültür Merkezleri Çocuk Şenliği yapıldı.

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nde yapılan şenliğe Belediye Başkan Yardımcıları Şefika Çoban, Cemalettin Küçükerol, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahir Olçum, minik öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan şenlikte yarışmalara dereceye girenlere ödülleri Belediye Başkan Yardımcıları Şefika Çoban, Cemalettin Küçükerol tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Halk oyunları gösterileri ve oynanan yarışmalarda neşeli vakit geçiren çocuklar 23 nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. İp çekme, çuval yarışmaları ile kıyasıya yarışan minikler gün boyu çalan müzikle doyasıya eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: