"Aydınlık günler gelecek"

ANKARA (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül, işadamlarının Türkiye'nin kalkınmasında ve büyümesinde öncülük yapacağını belirterek, "Önümüzdeki günler daha aydınlık olacak" dedi.

Bulvar Palas İş Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün de katıldığı bir törenle açıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın da mini bir konser verdiği açılışta, palyoçalar da Mehter Takımı'nın seslendirdiği parçalara eşlik etti. Törende bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Gül, Bulvar Palas'ın Türk ve siyaset tarihi için önemli bir yapı olduğunu belirterek, "Tarih burada modernleşiyor" dedi. Zor şartları içinde bulunan Türkiye'de yeni işyerleri açmanın kolay olmadığını ve cesaret isteyen bir iş olduğunu ifade eden Gül, "Bir taraftanda seviniyoruz, Ankaramıza son günlerde modern işyerleri üstüste açılıyor. Bunlardan birisi de burası oluyor" şeklinde konuştu. Gül, önümüzdeki günlerin daha aydınlık olacağına ve özellikle de işadamların önündeki 'mayınların' temizleneceğine inandığını söyledi. İşadamlarının Türkiye'nin en büyük sermayesi olduğuna işaret eden Gül, "Türkiye'deki kalkınmanın ve büyümenin işadamlarının öncülüğünde olacağına inanıyorum. Bu günlerin yakın olduğunu da biliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün de, yeni açılan her işyerinin en az 5 tane işsize iş bulma imkanı sağladığına dikkat çekerek, " O yüzden biz yolumuza yılmadan, her türlü engellemelere ve olumsuzluklara rağmen devam edeceğiz. Çünkü Türk ulusu çok güçlüdür. Bu krizi bu sıkıntıyı mutlaka aşmamız gerektiğine inanıyorum, aşacağızda" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurdaleyi birlikte kesen Gül ve Aygün, daha sonra iş merkezini gezdi. Gezi sırasında, gençlerden oluşan bir grup Gül ve Aygün'e dans gösterisi sundu.