Aydınposr 1923 Trabzon Deplasmanında

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 ligin 11.haftasında Trabzon Kanuni’ye konuk olacak....

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 ligin 11.haftasında Trabzon Kanuni’ye konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü 13.30’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak.

Geçtiğimiz hafta Bursa Nilüferspor karşısında aldığı galibiyetle ligde üçüncü sıraya yerleşen ve zirveyi yakın takibe alan Aydınspor 1923, Trabzon Kanuni deplasmanında puan arayacak. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Selahadidn Dinçel yaptığı açıklamada, Trabzon Kanuni deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Trabzon kanuni karşılaşmasının ardından Aydın’da üst üste Belediye Bingölspor ve Gebzespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Dinçel, bu karşılaşmaların önem kazanması için en az 1 puanla Aydın’a dönmeleri gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Yarın sabah Trabzon’a uçacak olan siyah-beyazlı kafile Trabzon’da maç saatini beklemeye koyulacak.Cezalı Altan ve sakatlığı devam eden Savaş’ın dışında eksik oyuncusu bulunmayan siyah-beyazlı ekibin karşılaşmaya, Ahmet Altın-Zafer-Ahmet Kesim- Uğur-Erdi-Sadullah-Sercan-Emre-Umut-Gürkan-Sinan 11’i ile çıkması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: