Aydınspor 1923 Ağırlık Çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Aydın’da sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, sabah...

Yeni sezon hazırlıklarını Aydın’da sürdüren Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, sabah antrenmanını tesislerinde yaptı. Tesislerdeki spor salonunda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı ekipte sakat oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

Sabah antrenmanına ısınma hareketleri ile başlayan siyah-beyazlılar kısa süreli düz koşu yaptı. Daha sonra tesislerdeki spor salonuna geçen siyah-beyazlılar, sabah antrenmanını burada tamamladı.

Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, oyuncularına idman boyunca oyuncularına uyarılarda bulunurken, yardımcı antrenörler oyuncuların başından ayrılmadı.

Reklam
Reklam

Antrenmana, askerlik sorunlarını hallederek Hollanda’dan dönen kaleci Ahmet Altın ile yeni transfer Erdi Bakırcı’da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: