Aydınspor 1923 Başkanı Akşit:

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Hulisi Akşit, yaptığı açıklamada hedefi...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Hulisi Akşit, yaptığı açıklamada hedefi olan oyuncular transfer ettiklerini söyledi.

Aydınspor 1923 transfer komitesini, transfer sürecinde çetin görüşmeler yaptığını ve yapmaya devam ettiğini kaydeden Akşit, “Transfer görüşmesi için gelen futbolculara hedeflerini soruyoruz. Sahada, takım ve kişisel hedefleri için mücadele eden bir takım görmek istiyoruz. Bu doğrultuda hedefi olan oyuncular transfer ettik. ” dedi.

Aydınspor 1923 yöneticiliğinin kendilerine tebliğ edildiğini kaydeden Akşit, “Ben ve 14 yönetici arkadaşımızla göreve geldik. Aydınspor’un başarısı için çalışıyoruz. Projeler üretiyoruz. Kendi gelirleri bulunan bir kulüp inşa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Akşit, 200 bin nüfuslu Aydın’daki tüm unsurların başarı için elele vermesi gerektiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: