Aydınspor 1923 Başkanı Gümüş: "Her biri final altı maç oynayacağız"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Ahmet Gümüş, altı final maçı oynayacaklarını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Ahmet Gümüş, altı final maçı oynayacaklarını söyledi.

Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu Tekirova Belediyespor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade etti.

Tekirova maçının kazanılması halinde ligde bazı dengelerin değişeceğini ve bundan en çok kendilerinin avantajlı olacağını kaydeden Gümüş, şöyle konuştu:

"Her bir final altı maç oynayacağız. Rakiplerimizin yapacaklarına değil, bizim yapacaklarımız bu saatten sonra geçerli olacak. Tekirova Belediyespor'u ilk maçta 3-2 yenmiştik. Rakibimizin gücünü, saha avantajını, saha koşullarını biliyoruz. Futbolcularımız artık işin bilincine vardıklarını düşünüyorum. Kazanırsak hep birlikte kazanacağız. Kaybedersek hep birlikte kaybedeceğiz. Benim inancım sezon başında neyse şimdide o. Yeterki furbolcularımız kendilerine olan güvenimizi hissetssinler. Gerçek kapasiteleriyle oynasınlar."

Reklam
Reklam

Öte yandan Aydınspor 1923'te sakatlığı devam eden Umut Kaya takımla birlikte çalışmalara başladı. Cezalı olan Altan'ın ise kadroda yer alamayacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz