Aydınspor 1923 Başsavcı Yiğit’i Ziyaret Etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yönetimi ziyaretlerde bulundu. Siyah-beyazlı yöneticiler Cumhuriyet...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yönetimi ziyaretlerde bulundu. Siyah-beyazlı yöneticiler Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i makamında ziyaret ederken, Forum Aydın AVM ile yeni sezon öncesi reklam anlaşmasına vardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, “Yönetim kurulumuz bugün birtakım nezaket ve reklam görüşmelerinde bulunmuştur. Öncelikle Sayın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'i makamında ziyaret eden yönetim kurulumuz, kendilerine ilgi ,alaka ve sonsuz manevi destekleri için teşekkür edip, küçük bir anı olarak, sezon açılışından bir fotoğraf ve forma hediye etmiştir. Sayın Ekrem Yiğit de şehrin

Reklam
Reklam

takımı için her zaman ellerinden gelen desteği vermek için hazır olduklarını belirtmiş, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirmiştir” dedi.

STORE EYLÜL AYI İÇİNDE AÇILACAK

Başsavcı Yiğit’i ziyaret etmelerinin ardından geçtiğimiz sezonda Aydınspor 1923’e forma reklamı vererek destek sağlayan Forum Aydın AVM yönetimiyle görüştüklerini belirten Kozacıoğlu, “Forum Aydın ile bu yıl için de anlaşma sağladık. Ziyaretimizde Forum Aydın AVM Müdürü Sayın Hakan Elmastaş Aydınspor'a her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca görüşmede Forum Aydın AVM içerisine açılması planlanan satış mağazasıyla ilgili olarak da görüş alış verişinde bulunulmuş, mağazanın Eylül ayı sonunda hazır hale gelecek şekilde planlanması yönünde mutabık kalınmıştır.

Bu anlaşmayla beraber klübümüze ve şehrimize olan destekleri açısından tüm yönetim kurulu olarak kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz” diye konuştu..

Forum Aydın’ı ziyaretlerinin ardından Aydınspor camiasının duayenlerinden Naif ve Levent Oto kardeşleri ziyaret ettiklerini kaydeden Kozacıoğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Bu yıl ki hem maddi hem de manevi destekleri için kendilerine teşekkürlerimizi sunduk. Sezon açılışına katılan Levent Oto, Altay karşısında takımı çok beğendiğini bize bildidi. Yönetim kurulumuz da Aydınspor'un her zaman mazisiyle bir bütün olduğunu, geçmişte bu klübe emeği geçen herkesin baş tacı olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde Aydınspor’un efsane başkanı Mukan Perinçek'i de ziyaret edeceklerini, ve bu ziyaretlerin devam edeceğini belirtmişlerdir”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: