Aydınspor 1923 Hazırlıklara Başladı

Spor Toto 3. Lig’in ilk yarısını lider bitiren Aydınspor 1923, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.Kendi tesislerinde...

Spor Toto 3. Lig’in ilk yarısını lider bitiren Aydınspor 1923, ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Kendi tesislerinde yaptığı ilk çalışmayla hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlı ekipte yurtdışında bulunan Ahmet Altın ve Umut Kaya, izinli olan Erdi ve Sinan antrenmana katılmadı. Tedavisi süren Savaş’ın ise İstanbul’da çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Kaleci Ahmet ile Savaş’ın da Antalya kampına katılacağı kaydedildi.

İkinci yarı hazırlıklarına başlayan siyah-beyazlı ekipte futbolcuların morallerinin üst düzeyde olduğu gözlendi. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra ağırlık salonunda çalıştı.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada Mayıs ayında şampiyonluk kupasını Aydın’a getirmek istediklerini söyledi. Dinçel, şampiyonluk için çok çalışacaklarını söyledi.

Öte yandan çalışma programı hakkında bilgi veren Dinçel, futbolcuların yılbaşında bir günlük izin yapacağını söyledi. 3 Ocak’ta Antalya kampına gideceklerini hatırlatan Dinçel, “Burada Pazar-Perşembe ve Pazar olmak üzere üç hazırlık maçı oynayacağız. İyi bir hazırlık kampı geçirerek lige girmek istiyoruz” dedi.

Siyah-beyazlı ekibin kamp yapacağı Antalya Belek’te bulunan Limak Arcadia otelde çok sayıda takımın kamp yapacağı öğrenildi. Sakaryaspor, Turgutluspor,Sancaktepe Belediyespor, Karagümrük gibi takımların yanı sıra ikinci yarının ilk maçında Aydınspor 1923’ün ağırlayacağı Erzincan Refahiyespor’un da aynı otelde kamp yaptığı öğrenildi.

MEHMET AKKAYA KATILMADI

Öte yandan Aydınspor 1923’ün transferin son gününde Bursa Nilüferspor’dan kadrosuna dahil ettiği Mehmet Akkaya çalışmalara katılmadı. Genç oyuncunun kulüpten ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: