Aydınspor 1923 Kartepe’ye Vardı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Green Park...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Green Park Otel’de kampa girdi.

Dün gece 00.00’dan Kartepe’ye hareket eden siyah-beyazlı ekip sabah saatlerinde Kartepe’ye ulaştı. 17.00’de ilk antrenmanını yapacak olan Aydınspor 1923’te, eşinin rahatsızlığı nedeniyle teknik direktör Selahaddin Dinçel kafilede yer almadı. Kafileye kulüp müdürü Serkan Bilen başkanlık etti.

Kulüp müdürü Serkan Bilen yaptığı açıklamada, Selahaddin Dinçel’in eşi Hülya Dinçel’in durumunun günden güne iyiye gittiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Dinçel’in çalışma programını ve Kartepe kampını takip ettiğini ifade eden Bilen, “Çok şükür Hülya hanımın durumu günden güne iyiye gidiyor. Hocamız, Hülya hanımın eve dönmesinin ardından aramıza dönecek. Bu bir ekip işi. Hep birlikte çalışacağız” dedi.

3 haftalık süreçte çok sayıda hazırlık maçı oynamak istediklerini ifade eden Bilen, “İlk karşılaşmamız pazar günü 17.30’da 2. Lig ekiplerinden Pendikspor ile oynayacağız.Perşembe günü ise 3. Lig takımlarından Orhangazispor ile bir karşılaşma yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kartepe’de bol bol güç depolamayı planladıklarını ifade eden Bilen, takımdaki birlik-beraberliği üst seviyeye çıkararak Aydın’a dönmek istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlı ekip, 17 Ağustos’ta Kartepe kampını bitirerek Aydın’a dönecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: