Aydınspor 1923 Özdemir'e Emanet

Cem ULUCAN/AYDIN, Uğur'un ayrılmasından sonra takımı kupada Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ligde ise Keçiörengücü müsabakalarına hazırlayan Özdemir'in 2 maçı da kazanması

Cem ULUCAN/AYDIN, Uğur'un ayrılmasından sonra takımı kupada Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ligde ise Keçiörengücü müsabakalarına hazırlayan Özdemir'in 2 maçı da kazanması üzerine yönetim, birlikte yola devam etme kararı aldı.
Yöneticiler, uzun yıllar kulübe değişik kademelerde hizmet veren, takımı ve camiayı yakından tanıyan Göksel Özdemir'in, bu aşamada dışardan gelecek bir isimden daha fazla yararlı olacağı görüşünde birleşti.
Kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını dile getiren Göksel Özdemir, "Camiayla el ele vererek Aydınspor 1923'ü en kısa sürede layık olduğu yere taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: