Aydınspor 1923 Taraftar Mağazasına Kavuşuyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’e taraftar mağazası yapılması için bir alışveriş...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’e taraftar mağazası yapılması için bir alışveriş merkezinde iş yeri tahsis edildi.

Aydınspor 1923’e 2 yıldır göğüs reklamı konusunda destek olduklarını belirten alışveriş merkezi yetkilisi Hakan Elmastaş, Aydınspor 1923’e verdikleri mağazada insiyatifin Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit ve Aydınspor 1923 yönetiminin elinde olduğunu söyledi. Elmastaş, bu mağazada Aydınspor 1923’Ün lisanslı ürünlerini satmayı amaçladıklarını ifade etti.

FENERİUM’A RAKİP OLACAK

Reklam
Reklam

Alışveriş Merkezi’nde bulunan ve Fenerbahçe’nin ürünlerinin satıldığı Fenerium isimli mağazanın yanında Aydınspor 1923’e bir mağaza tahsis ettiklerini ifade eden Elmastaş, “Aydınspor 1923’e verdiğimiz alan 30 metre kare. 5 yıllık bir süreçle, ücretsiz olarak tahsisi gerçekleştirdik. Forum Aydın olarak spora ve sporcuya destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. 2 yıllık süreçte Aydınspor 1923’e göğüs reklamı vererek destek olmuştuk. Bu yıl ise böyle bir destek düşündük” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: