Aydınspor 1923 Taraftarları; “kenetlenme Ve Birliktelik Sürecek”

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün taraftar grubu Asi Kankalar’ın liderleri, Taraftardan Sorumlu Yönetici...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün taraftar grubu Asi Kankalar’ın liderleri, Taraftardan Sorumlu Yönetici olarak yönetim kurulunda görev alan Yüksek Mühendis Kemal Yaylalı ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, geçtiğimiz sezon oluşan ve şampiyonlukta büyük rol oynayan birlikteliğin devam edeceği vurgulandı. Toplantıya Aydınspor 1923’ün Taraftardan Sorumlu Yöneticisi Kemal Yaylalı’nın yanı sıra Asi Kankalar tribün liderlerinden Ertan Öztürk, Ahmet Koç ve Nahit Kalak’ta katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşan tribün liderlerinden Ertan Öztürk, Kemal Yaylalı’nın Asi Kankalar taraftar grubunun içinden geldiğini söyledi. Öztürk, “Kemal Yaylalı taraftarın sorunlarını bilen birisi. İçimizden gelen birisi. Aydınspor bir aile çatısıdır. Bu çatı altında kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Ancak, saygı duymak zorundadır. Saygının olmadığı yerde hiçbir şey olmaz” dedi.

Geçtiğimiz sezon başında açtıkları derneği yer sıkıntısı nedeniyle kapattıklarını hatırlatan Öztürk, “Derneğimiz faaliyetlerini sürdürecek. Taraftarların sürekli uğrayabileceği bir yer arıyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon yönetim-futbolcu-teknik heyet-taraftar ve basının birleştiğini kaydeden Öztürk şöyle devam etti: “Şampiyonluk süresince ‘biz’ demeyi öğrendik. İçimizde avukatından, öğretmenine, işadamına kadar toplumda saygınlığını kazanmış insanlar var. Geçtiğimiz sezonki gibi olaysız taraftar profilini devam ettireceğiz. Sosyal içerikli projelerde yer alacağız. Doğru olan her şeyin yanında olacağız. Bireysel sıkıntılar her zaman olacaktır. Bu sıkıntıları da halletmeye çalışacağız”

Reklam
Reklam

Aydınspor’un amatöre düştüğü sezondan bu yana maçlara geldiğini belirten Taraftardan Sorumlu Yönetici Kemal Yaylalı ise, taraftarların yaşadığı sıkıntıları bildiğini ifade etti. Yönetici olduğundan bu yana büyük heyecan duyduğunu belirten Yaylalı, “Buradaki arkadaşlar yıllarını tribünlere vermiş insanlar. Taraftarların sorununu biliyoruz. Özellikle deplasman seyahati konusunda sıkıntılar var. Ayrıca, taraftarların toplanabileceği, birliktelik duygusuyla hareket edebileceği bir yer arayışımız var. Dernekle birlikte hareket ederek Aydınspor 1923 ile birlikte Asi Kankalar’ı da daha kurumsal bir hale getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İSTİFA SESLERİ ÇIKMAYACAK

Aydınspor 1923’ün taraftarların taşkınlıkları nedeniyle geçen yıl ceza almadığına dikkat çeken Yaylalı şöyle dedi: “Önümüzdeki sezon inşallah ‘yönetim istifa’ sesleri çıkmayacak. Toplu şekilde ceza alınmayacağını düşünüyorum. Bireysel sıkıntılar olabilir. Ancak, bizler medeni insanlarız. Oturur konuşuruz. Kenetlenmeyi, birlik beraberliği sağlayarak önümüzdeki sezonu geçirmeyi planlıyoruz”

Reklam
Reklam

Öte yandan kapalı tribünde tribün liderlerinin ve amigoların çıkacağı bir platform oluşturulması için Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile çalışılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: