Aydınspor 1923 Taraftarlarından Futbolculara Baklava Ziyafeti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’te taraftarlar Aydınspor 1923’ün dünkü antrenmanını ziyaret...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’te taraftarlar Aydınspor 1923’ün dünkü antrenmanını ziyaret etti.

Futbolculara baklava ikram eden taraftarlar,teknik direktör Selahaddin Dinçel ile görüştü. Antrenman başında yönetim aleyhine tezahurat yapan taraftarlar, Aydınspor’un çöküş sürecinde yaşananları hatırlatırken, “Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz” dediler.

Kamuyounda bilgi kirliliği bulunduğunu ve dedikodu yapıldığını ifade eden teknik direktör Selahaddin Dinçel ise, “Bu takım dağılmayacak. Sezon sonunda Adnan Menderes Stadı’na zafer bayrağımızı dikerek kutlama yapacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mukan Perinçek Stadı’nda gerçekleşen antrenman öncesinde stada gelen Asi Kankalar isimli taraftar grubu futbolculara baklava ikram etti. Futbolculara ‘yanınızdayız’ mesajı veren taraftarlar kısa süre de olsa yönetim aleyhine tezahuratlarda bulundu. Teknik direktör Selahaddin Dinçel ile görüşen taraftarlar, Aydınspor’un amatöre düştüğü yıl da maddi sıkıntıların yaşandığını hatırlattı.

Takımın devre arasında dağılmasından büyük endişe duyduklarını vurgulayan taraftarlar, “Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz. İş işten geçmeden bir çare bulalım. Bugüne kadar ‘yönetim-taraftar ele ele versin, şampiyonlu gelsin’ dedik. Bugün ise, ‘futbolcu -taraftar elele versin, şampiyonluk gelsin’ diyoruz. Bu takım için her şeyi yapmaya hazırız. Her zaman futbolcularımızın yanındayız” dediler.

Teknik direktör Selahaddin Dinçel ise, kamuyounda büyük bir bilgi kirliliği bulunduğuna dikkat çekti. Taraftarlara seslenen Dinçel, “Siz ne kadar bu takımı seviyorsanız, inanın ki biz de o kadar seviyoruz. Futbolcularımızın çoğunun üst liglerde talipleri varken, Aydın’ı tercih ettiler. Takımdaki ortam ve arkadaşlık için Aydın’a geldiler. Ödemeler 3-5 gün gecikebilir. Biz yönetim-futbolcu-taraftar olarak bir aileyiz. Hiçbir isimle uğraşmayın. Bizi desteklemeye devam edin” dedi.

Reklam
Reklam

Kamuoyunda bir yöneticinin kendisinin üstüne yürüdüğü yönünde dedikodular olduğunu belirten Dinçel, “Benim iş yaşantımda kırmızı çizgilerim var. Böyle bir şey söz konusu olamaz. O zaman ben görevi bırakır giderim. Hiçbir futbolcu ‘faydalı olacağımı düşünmüyorum’ demediği sürece devre arasında takımımızdan gitmeyecektir. Zaman zaman sahadaki rakip dışında sıkıntılar olabiliyor. Benim ağzımdan çıkmadığı sürece her söylenene inanmayın. Bizler, başımızdaki yönetim kurulunun işçileriyiz. Görev alanımız doğrultusunda çalışıyoruz. Bu takım dağılmayacak. Sezon sonunda Adnan Menderes Stadı’na zafer bayrağımızı dikerek kutlama yapacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, siyah-beyazlı ekipte Sivas 4 Eylül karşılaşmasının hazırlıkları devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: