Aydınspor 1923 Tekirova'ya Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, tek hedeflerinin...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, tek hedeflerinin Tekirova Belediyespor karşısında 3 puan almak olduğunu belirtti.

Beylerbeyi karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını belirten Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, "İkinci golü bulana kadar takım psikolojik olarak geriye yaslandı. Rakibimiz bu anlarda net pozisyonlar buldu. Ancak, ikinci golü bulduktan sonra rahatladık ve istediğimiz oyunu sergiledik" dedi.

Dinçel, Tekirova karşılaşmasının hazırlıklarına da devam ettiklerini söylerken şunları belirtti:

Reklam
Reklam

"Her haftayı ayrı ayrı düşünüyoruz. Tekiorva karşısına da üç puan için çıkacağız. İnşallah taraftarımızı yine sevindiririz"

Günü çift idman yaparak geçiren Aydınspor 1923'te sakatlığı devam eden Umut Kaya takımla birlikte çalışmalara başladı. Umut, kontrollü olarak çalışırken oynayıp oynamayacağına Cuma günkü antrenmandan sonra teknik heyet karar verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz