Aydınspor 1923 Tranferde İnce Eleyip Sık Dokuyor

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Yönetim kurulu olarak...

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, transferde ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, “Yönetim kurulu olarak kulübün parasını, kendi cebimizdeki paramızdan daha çok düşünerek harcıyoruz” dedi.

Transferde görüştükleri Balıkesirsporlu Ali Öztürk ve Turgutlusporlu Barış Kol’dan oyuncuların istedikleri üst düzeydeki paralardan dolayı vazgeçtiklerini belirten Kozacıoğlu, “İç ve dış transferde belirlediğimiz tavan fiyatlar var. Bunların üstüne çıkmıyoruz. Futbolculara istedikleri parayı veremeyeceğimizi ifade ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Kulübün ekonomik durumunun kendileri için ön planda olduğunu ifade eden Kozacıoğlu, “Ödeyebileceğimiz paraları teklif ediyoruz” diye konuştu.

Kaleci Ayhan’ın menejeriyle de, üst düzey para istedikleri için anlaşamadıklarını belirten Kozacıoğlu, “Bonservis bedeli olmayan futbolcularla görüşme yapıyoruz. Yönetim kurulu olarak kulübün parasını, kendi cebimizdeki paramızdan daha çok düşünerek harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE GENELİNDE KALECİ ARIYORUZ”

Transfer sürecinin sürdüğünü kaydeden Kozacıoğlu, kaleci Ayhan’ın yerine Türkiye genelinde kaleci aradıklarını ve çeşitli isimlerle görüşme yaptıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: