Aydınspor 1923 Vali Al’a Şampiyonluk Sözü Verdi

Hafta sonunda sahasında Belediye Bingölspor’u ağırlayacak olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor...

Hafta sonunda sahasında Belediye Bingölspor’u ağırlayacak olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Aydın valisi Kerem Al’ı ziyaret etti. Futbolcular, Aydın’ın büyükşehir olduğunu belirten ve futbolculardan şampiyonluk isteyen Aydın Valisi Kerem Al’a şampiyonluk sözü verdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret öncesinde Aydın Valisi Kerem Al futbolcularla tokalaşırken, futbolculara isimleriyle hitap etmesi gözden kaçmadı. Sinan’a ‘sahada gördüğüm kadar kilolu değilsin’ sözleriyle takılan Vali Al, Sinan’dan bol gol atmasını istedi.

Reklam
Reklam

Takım hakkında bilgiler veren Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, takımlarının 21 yaş ortalamasına sahip olduğunu söyledi. Aydınlı altı oyuncularının kadroda bulunduğunu ifade eden Dinçel, “Sezon başında takımımızı oluştururken, hedefli bir takım kurduk. İyi bir takım kurduk. Sezon sonunda zirvede yer alacağımızı hesapladık.” dedi.

Aydın’ın futbol anlamında dibi görmüş bir şehir olduğunu hatırlatan Dinçel, “Büyük bir kitlenin arkamızda olduğunu biliyoruz. Şu anda 11 haftalık bir periyodu geçtik. Önümüzde 23 hafta var. Şehrin bizden büyük bir beklentisi var. İnşallah sezon sonunda bu beklentileri karşılayacağız. Mayıs ayında şampiyonluk yaşamayı istiyoruz” diye konuştu.

Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit ise yaptığı konuşmada Aydın Valisi Kerem Al’a söz verdikleri yolda ilerlediklerini ifade etti. Uzun yıllar futbol camiasının içinde olduğunu kaydeden Dinçel, “Şu anda lideriz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Emeklerinin karşılığını zamanında aldıklarında daha da iyi olacaktır. İlk devrenin sonuna kadar önemli maçlar oynayacağız. Zirvede kalmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“ZİRVEDEN İNME ŞANSINIZ YOK”

Aydın Valisi Kerem Al, futbolculara yönelik yaptığı konuşmada kısa bir dönem düşüş yaşadıklarını kaydederken, “Bu düşüş bizleri üzdü. Ancak, tekrar zirveye ulaştınız. Aydın artık büyükşehir oldu. Büyükşehir olan bir şehrin takımı 3. Lig’e yakışmıyor. Artık zirveden inme gibi bir şansınız yok” diye konuştu.

“BİREYSEL OLARAK ÜSTÜNSÜNÜZ”

Aydınlıların futbolculara güvendiğini ancak bu güvenin sorumlulukları beraberinde getirdiğini kaydeden Vali Al şöyle konuştu: “İzlediğim kadarıyla, bireysel olarak diğer takımlardan üstünsünüz. Diğer takımlara göre üstünlüğünüz sahada göze çarpıyor. Takım oyununu sağlamak hocamıza düşüyor.Şu anda arkamızda bir rüzgar var. Bu rüzgarla başarıyı ıskalamamalıyız”

Ziyaretin ardından Aydın Valiliği önünde toplu fotoğraf çektirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: