Aydınspor 1923 yönetim kurulu, açık tribün bilet fiyatlarını 1 liraya indirdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu Ankara Demirspor ile karşılaşacak Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu maçın açık tribün bilet

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta hafta sonu Ankara Demirspor ile karşılaşacak Aydınspor 1923'ün yönetim kurulu maçın açık tribün bilet fiyatlarını 1 liraya indirdi.

Kulüp Başkanı Ahmet Gümüş, yaptığı açıklamada, Ankara Demirspor ile son çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını, taraftarların da talepleri doğrultusunda müsabakanın açık tribün bilet fiyatlarını 1 liraya indirdiklerini kaydetti.

Taraftarın yoğun isteğine karşılıksız kalmadıklarını ifade eden Gümüş, "Aydın için hayati değer taşıyan Ankara Demirspor maçına herkesi bekliyoruz. Artık bu saatten sonra Aydınlılar görevini yapmalı. Taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Sadece Aydın merkez değil tüm ilçelerimizdeki taraftarlarımız yanımızda görmek istiyoruz"dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan taraftarlar da Ankara Demirspor maçı öncesinde caddelere Aydınlıları karşılaşmaya davet eden afişler astı. Stada giden yolda bulunan Kozdibi Meydanı'na dev 2 bayrak asılırken, maçla ilgili anonsların yarından itibaren yapılacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: