Aydınspor 1923 Zayıfladı

Kartepe kampını yarın tamamlayacak olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün oyuncuları...

Kartepe kampını yarın tamamlayacak olan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün oyuncuları Kartepe kampında ortalama olarak 4’er kilo verdi.

Siyah-beyazlı kulübün genel müdürü Serkan Bilen, yarın oynayacakları Tarsus İdmanyurdu maçının ardından Aydın’a döneceklerini hatırlattı. Kartepe kampının kendileri için faydalı ve yoğun geçtiğini kaydeden Bilen, “Futbolcularımız istediğimiz düzeyde çalıştı. Oyuncularımız ortalama olarak dörder kilo vererek form tuttu. Lige hazır bir şekilde girmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Erken tamamlayacağımız Kartepe kampının ardından çalışmalar Aydın’da sürecek” dedi.

Reklam
Reklam

TELEFERİK KEYFİ YAPTILAR

Bu sabah kuvvet çalışan siyah-beyazlı ekip, akşam saatlerinde ise yeşil sahada çalışacak.

Futbolcular ve teknik heyet, öğle saatlerinde Kartepe’Nin zirvesine çıkarak yorgunluk attı.

BAŞKAN KARTEPE’YE GİDİYOR

Yarın oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçının ardından Aydın’a dönecek olan siyah-beyazlı kulübün Başkanı Hulisi Akşit, kulüp basın sözcüsü Taylan Kozacıoğlu ile birlikte Kartepe’ye giderek Aydınspor 1923’ün Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı karşılaşmayı izleyecek. Siyah-beyazlı ekip, Tarsus maçının ardından Aydın’a dönecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: