Aydınspor 1923'de Merthan Imzayı Attı

Cem ULUCAN/AYDIN, Galatasaray altyapısından yetişen 22 yaşındaki Merthan, sezon sonuna kadar siyah  beyazlı formayı giyecek. Basın Sözcüsü Yüksel Macaraoğlu, uzun süredir görüşme

Cem ULUCAN/AYDIN, Galatasaray altyapısından yetişen 22 yaşındaki Merthan, sezon sonuna kadar siyah beyazlı formayı giyecek. Basın Sözcüsü Yüksel Macaraoğlu, uzun süredir görüşme halinde oldukları Merthan'ı bonservisiyle almak istemelerine rağmen Altınordu yönetiminin bu transfere vize vermediğini söyledi.
Teknik direktör Akif Başaran'ın raporu doğrultusunda forvete bir takviye daha planladıklarını dile getiren Yüksel Macaroğlu, "Giderek zorlaşacakzolan 2'nci yarıda alternatifli bir kadro yaratmayı planlıyoruz" dedi.
Aydınspor 1923'un zirve mücadelesine katkı koymak istediğini söyleyen Merthan ise sözleşmeyi imzaladıktan sonra siyah beyazlı ekiple ilk antrenmanına çıktı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz