Aydınspor 1923’e Galatasaray’dan İki Futbolcu

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Galatasaray’dan Fatih...

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923, Galatasaray’dan Fatih Sercan Ekinci ve Ahmet Kesim ile prensipte anlaştı. Siyah-beyazlı ekibin oyuncuları transfer etmek için, sarı-kırmızılı kulüple görüşeceği öğrenildi.

Oyuncularla görüştüklerini ve prensipte anlaştıklarını belirten Aydınspor 1923’ün Basın Sözcüsü Taylan Kozacıoğlu, “İki oyuncu da gelecek vaad eden oyuncular. Sercan geçtiğimiz yıl Maltepespor’da, Ahmet ise Bozüyükspor’da forma giydi. İki oyuncu da nokta transfer olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

TOPBAŞI 2 TEMMUZ OLARAK PLANLANIYOR

Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel ise yaptığı açıklamada hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Bir an önce takımı oluşturmayı planladıklarını ifade eden Dinçel, “26-27 Haziran’da seçmelerimiz olacak. 2 Temmuz’da top başı yapmayı planlıyoruz. 2 hafta Aydın’da çalıştıktan sonra kapma gitmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: