Aydınspor 1923’te 3 Oyuncu Sınırda

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün üç önemli oyuncusu kart sınırında bulunuyor....

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün üç önemli oyuncusu kart sınırında bulunuyor. Bu durum teknik heyeti de tedirgin ediyor.

Aydınspor 1923’te şu anda Kaptan Sadullah, Umut Kaya ve Zafer Cansız ligde gördükleri üç sarı kart nedeniyle ceza sınırında bulunuyor. Bu oyunculardan herhangi biri sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, futbolculara gerekli uyarıları yaptıklarını söyledi. Dinçel, “Bu tip durumlarla karşılaştığımızda kontrollü oyunu tercih edebiliyoruz. Şu ana kadar ligde ve kupada oynadığımız 14 karşılaşmada hiç kırmızı kart görmedik. Bu durum bizim için iyi bir durum. Lig uzun maraton olduğu için oyuncularımızın cezalı olabileceği karşılaşmalar olacaktır. Ancak, biz iyi bir takımız” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’te geçtiğimiz hafta Belediye Bingölspor karşılamasında Ahmet Kesim sarı kart cezası dolayısıyla oynayamazken, Uğur Arslan Kuru gördüğü sarı kart nedeniyle bu hafta oynanacak Gebzespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz