Aydınspor 1923'te A.ş Önümüzdeki Hafta Kesinleşecek

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Sportif A.Ş ile ilgili olarak...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, Sportif A.Ş ile ilgili olarak önümüzdeki hafta başında danışman firma yetkililerinin Aydın’a gelerek yöneticileri bilgilendireceğini belirtti.

Aydınspor 1923 Başkanı Bayırlı, yaptığı açıklamada; “Sportif A.Ş ile ilgili olarak yönetim kurulundan yetki aldım. Önümüzdeki hafta başında danışman şirketin yetkilileri Aydın’a gelerek yönetimle toplantı yapacak. Yöneticiler tam olarak bilgilendirilecek” dedi.

OTOBÜS ALINDI

Gündemde olan takım otobüsünü de satın aldıklarını kaydeden Bayırlı, şöyle konuştu: “Takım otobüsü bizi uçakla gittiğimiz deplasmanlarda dahi karşılayacak. Aydınspor 1923’ü tam anlamıyla takım yapmaya çalışıyoruz. Takım ruhunu hissedecek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: