Aydınspor 1923'te Danslı Antrenman

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün antrenmanları son derece neşeli geçiyor.Bu sabahki...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün antrenmanları son derece neşeli geçiyor.

Bu sabahki kondisyon ağırlıklı antrenmanı iki ayrı grup halinde yapan Efeler, Spor Salonu’nda müzikle birlikte çalıştı. Son derece neşeli geçen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların büyük keyif aldığı gözlendi.

Kondisyoner Özerk Tufan’ın kurduğu müzik sistemiyle birlikte koordinasyon çalışan siyah-beyazlı ekibi teknik direktör Hüsnü Özkara ve yöneticilerden Erdal Sakallı’da izledi. Futbolcuların büyük efor sarfetmesine rağmen büyük keyif aldığı gözlenen antrenmanda kondisyoner Özerk Tufan, ‘Haydi Zeybekler’ diye seslenerek futbolcuları motive etti.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Hüsnü Özkara yaptığı açıklamada, koordinasyon ve birliktelik açısından yaptıkları çalışmanın önemli olduğunu vurguladı. Oyuncularının saha içinde uyum göstermesi açısından bu tip çalışmaların büyük önem taşıdığını belirten Özkara, “Bu tip antrenmanlar futbolcular için daha eğlenceli oluyor. Sahadaki koordinasyonu sağlamak için bu tip antrenmanlar yapmamız gerek. Şu anda futbolcularda hareket sırasında bozukluk olabiliyor. Ancak, ilerleyen dönemde ve sezon içinde bu uyum sorunu en aza inecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz