Aydınspor 1923'te Dinçel İle Yollar Ayrıldı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te Selahaddin Dinçel ile kesin olarak yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te Selahaddin Dinçel ile kesin olarak yollar ayrıldı. Siyah-beyazlı yönetimle görüşen Aydınspor 1923’ü 2. Lig’e çıkartan teknik adam ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Aydınspor 1923 Başkanı Süha Bayırlı yaptığı açıklamada, teknik direktör Selahaddin Dinçel ile karşılıklı olarak helalleştiklerini belirterek, “Güzel bir şekilde ayrıldık. Artık önümüze bakıyoruz” dedi.

Teknik direktör Selahaddin Dinçel ise yaptığı açıklamada, Aydınspor 1923’ün yeni bir yapılanma içerisine girdiğini ifade ederken, “Yönetimle karşılıklı olarak oturup anlaştık. Aydınspor 1923’ü yeni bir dönem bekliyor. Bu dönemde bizim olmamamız gerekiyor. Kendileriyle el sıkışarak ayrıldık. Bizim Aydınsporluluğumuz tescillendi. Aydınspor 1923 ilerleyen dönemde inşallah başarılı olur” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Taraftarlarla görüşmesinde Aydınspor 1923’ü desteklemelerini isteyen Dinçel, “Kişiler gelip geçicidir. Umarım Aydınspor 1923 ilerleyen dönemde başarılı olacaktır” diye konuştu.

ALİ AYDIN İMZAYA GELİYOR

Öte yandan Sportif Direktörlük konusunda eski Fifa Kokartlı hakemlerden Ali Aydın ile anlaşan Aydınspor 1923, bugün Ali Aydın’a imza attırması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: