Aydınspor 1923'te Emre İle Anlaşma Sağlanamadı

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekibi Aydınspor 1923'te iç transferin tamamlanmasının ardından gözler dış transfere...

Spor Toto 2. Lig'in yeni ekibi Aydınspor 1923'te iç transferin tamamlanmasının ardından gözler dış transfere çevrildi.

Aydınspor 1923 yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı oyunculardan Emre Okur, Fethiyespor ile el sıkışırken; kaleci Yavuz ile perşembe günü imza atılacak. Efeler Ömer Yalçın ile temaslarını sürdürürken golcü oyuncuyla büyük oranda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon öncesinde 3 transfer gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Sportif direktör Ali Aydın'ın transferler konusunda çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Bayırlı, “Prensipte anlaştığımız Emre Okur Fethiyespor ile anlaştığı için bu transferden vazgeçtik. Kaleci Yavuz ile Perşembe günü imzalayacağız. Ömer Yalçın ile maddi konularda sorun yaşıyoruz ancak aramızda büyük bir uçurum yok. Bu transferi de hafta sonuna kadar noktalandıracağız. Yeni sezon hazırlıklarına 3 oyuncu transfer ederek başlayacağız. Ayrıca, Hollanda'dan 5 gurbetçi oyuncu kamplarda denecek” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Bayırlı, geçtiğimiz dönemden kalan borçlar nedeniyle oyunculara verilen senetlerin ödeme günün Çarşamba günü son olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: