Aydınspor 1923’te Ersen Savaş İle Yollar Ayrıldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te, geçtiğimiz günlerde sözleşme yenilenen tecrübeli stoper...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’te, geçtiğimiz günlerde sözleşme yenilenen tecrübeli stoper Ersen Savaş ile yollar ayrıldı.

Kulübün basın sözcüsü Taylan Kozacıoğlu yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki stoperin yerine, hava toplarına hakim bir stoper aradıklarını söyledi. Kozacıoğlu ayrıca, ön libero için rakibin oyununu bozabilecek etkili bir oyuncu aradıklarını ve bir de santrofor için görüşmelerde bulunduklarını kaydetti.

Kozacıoğlu, seçmelerde beğenilen Astaşspor’un oyuncusu Metin Bozkurt’un, Aydınspor 1923 ve Astaşspor’ta yöneticilik görevlerinde bulunan Hüseyin Pekgüzel tarafından siyah-beyazlı kulübün altyapısına hediye edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz