Aydınspor 1923'te Futbolcular Sağlık Testinden Geçti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'lü futbolcular, sağlık kontrolünden geçti.Siyah-beyazlı futbolcular sabah...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'lü futbolcular, sağlık kontrolünden geçti.

Siyah-beyazlı futbolcular sabah saatlerinde tesislerde kan verdi. Özel Medline Aydın Hastanesi’nden tesislere gelen hastane hemşireleri futbolcuların kan örneklerini aldı.

Bazı futbolcuların kan alma işlemi sırasında iğneye bakamadıkları gözlendi. Genç oyuncu Cevdet Topçu ise soğuk kanlılığıyla dikkat çekti.

Özel Medline Aydın Hastanesi Pazarlama ve İletişim’den Sorumlu Yöneticisi Yasemin Yıldırım Uğuz, bu sezon Aydınspor 1923’lü futbolcuların sağlık ile ilgili sorunlarında kendilerinin yardımcı olacaklarını söyledi Uğuz, “Aydınspor 1923’ün başarılı bir sezon geçirmesini dliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’lü oyuncuların öğleden sonra ise Özel Medline Aydın Hastanesi’nde EKG, efor ve akciğer grafikleri çekildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: