Aydınspor 1923'te İzin Başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, 8 Temmuz’da Aydın’da başladığı ilk etap...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, 8 Temmuz’da Aydın’da başladığı ilk etap çalışmalarının ardından iki günlük izne çıktı. Siyah-beyazlılar bugün yaptıkları tek antrenmanın ardından izne çıktı.

Teknik direktör Hüsnü Özkara, kötü saha şartlarına rağmen iyi çalıştıklarını belirtirken, futbolcularının performansından memnun olduğunu söyledi. Aydın’da iyi bir antrenman süreci geçirdiklerini ifade eden Aydınspor 1923’ün tecrübeli teknik adamı Hüsnü Özkara, “Antrenman performansı ve birliktelik açısından iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Kötü saha şartlarına rağmen iyi bir performans aldık. 3 gün sonra Topuk Yaylası kampına gideceğiz. Kamp dönüşü daha iyi olmamız gerek” dedi.

Reklam
Reklam

Kendi tesislerinde çamur deryası ve sert zemine rağmen iyi çalıştıklarını ifade eden Özkara, “Mukan Perinçek Stadı’nda ve stadın yanındaki sahada çalışmalar sürüyor. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanacağız. İncirliova Stadı ve Adnan Menderes Stadı’nı da kullanacağız. Teknik açıdan iyi bir ekibe sahibiz. Tekniğimizi iyi çalışarak daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: