Aydınspor 1923’te Kulüp Müdürü Serkan Bilen Oldu

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te yönetim ikinci toplantısını yaptı. Toplantının ardından açıklama yapan...

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923’te yönetim ikinci toplantısını yaptı. Toplantının ardından açıklama yapan Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit, daha önce açıkladığı ‘tam yetki’ verecekleri kulüp müdürlüğü görevine Aydınspor’un eski kaptanlarından Serkan Bilen’i getirdiklerini açıkladı.

Aydınspor 1923 başkanı Hulsi Akşit, tam yetkili olarak göreve getirdikleri Serkan Bilen’in kulübün bütün konuları ile ilgileneceğini ve kulüp çalışanlarından sorumlu olacağını ifade etti.

ÇİNE MADRANSPOR PİLOT TAKIM OLDU

Reklam
Reklam

Öte yandan, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çine Madranspor yönetimi Aydınspor 1923 başkanı Hulisi Akşit’i Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde ziyaret etti. Çine Madranspor’a kadroya giremeyen oyuncuları göndereceklerini ifade eden Akşit, “Çine bizim kardeş kulübümüz. 18 kişilik kadroya girmesi zor gözüken kardeşlerimizi Çine’ye göndermeyi planlıyoruz. Her iki kulüp açısından olumlu bir anlaşma oldu” diye konuştu.

TRANSFER CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel’in raporu doğrultusunda iç transfer görüşmelerine Cuma günü başlayacaklarını kaydeden Akşit, “Hocamızın kalmasını istediği futbolcuları Aydın’a çağırdık. Bu futbolcularla görüşeceğiz. Ne istediklerini öğreneceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: