Aydınspor 1923’te Rehavet Yasak

Dardanelspor’un Adıyamanspor ile berabere kalmasının ardından, en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Aydınspor...

Dardanelspor’un Adıyamanspor ile berabere kalmasının ardından, en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Aydınspor 1923’te rehavet kelimesi yasaklandı.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemedikleri sürece rehavete kapılmanın anlamsız olduğunu söyledi. 1 hafta boyunca üç karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Dinçel, bu süreci çok iyi atlatmaları gerektiğini ifade etti. İstedikleri konuma geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Dinçel, “1 hafta içerisinde oynayacağımız 3 maç konumumuzu daha da netleştirecektir. İç sahadaki formumuzu sürdürüp, deplasmanlardan da alabildiğimiz maksimum puanı almamız gerekiyor. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Şampiyonluğu kazanıp Aydınlıları sokağa dökmek istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şampiyonluğu garantilemedikleri sürece rehavete kapılmanın anlamsız olacağını ifade eden Dinçel şunları söyledi: “Her takım ligde kazanmak için mücadele ediyor. Zaman zaman futbolda ne kadar avantajlı olsanız da enteresan sonuçlarla karşılaşabiliyorsunuz. Ancak, bizim ligdeki takımlardan bariz farkımız var. Bu farkı göstermeye devam etmeliyiz”

Aydınspor 1923, futbolculara verilen iki günlük iznin ardından yarın 15.00’de yapacağı antrenmanla Hacettepe maçı hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz