Aydınspor 1923'te Savaş Ve Volkan Gönderildi

Aydınspor 1923'te geçtiğimiz hafta teknik heyetin aldığı karar sonrası, Hatay maçının ardından ara dönemde kiralanan...

Aydınspor 1923'te geçtiğimiz hafta teknik heyetin aldığı karar sonrası, Hatay maçının ardından ara dönemde kiralanan Savaş ve Volkan gönderildi.

Play-Off umutlarını tüketen Aydınspor 1923'te başarısızlığın faturaları kesilmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta kaleci Serkan Bakar'ın izinsiz olarak tesislerden ayrılması nedeniyle kadro dışı bırakılmasının ardından alınan yeni radikal kararlar da açıklanmaya başlandı. Teknik Direktör Metin Altınay'ın Hatay maçının skoru ne olursa olsun radikal kararların alınacağını açıklamasının ardından ara transferde Trabzon 1461'den kiralanan ve 11 maçta sadece 135 dakika sahada kalan Savaş Yıldızhan ile sezon başında Eskişehirspor'dan kiralanan ve 205 dakika görev alan solbek Volkan'ın gönderildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: