Aydınspor 1923'te Tehlike Çanları

Onur ATIŞ/İZMİR, Sezon başından bu yana ekonomik darboğazı bir türlü aşamayan siyah beyazlılarda 21 futbolcunun sözleşmesi mayıs sonunda biterken, sadece 10

Onur ATIŞ/İZMİR, Sezon başından bu yana ekonomik darboğazı bir türlü aşamayan siyah beyazlılarda 21 futbolcunun sözleşmesi mayıs sonunda biterken, sadece 10 oyuncunun 2016'ya kadar mukavelesinin sürdüğü belirtildi. Oyuncularına toplam 1 milyon 300 bin TL'ye yakın borcu alan Ege ekibi, transfer yasağı ile de karşı karşıya kaldı.
Kongre öncesi henüz göreve talip bir aday çıkmazken sözleşmeleri biten futbolcularla seçimden sonra masaya oturulacağı ifade edildi. Siyah beyazlı ekipte Ahmet, Aydın, Aytek, Berkay, Engin, Erdi, Fatih, Hasan, Kerim, Mehmet Al, Mustafa, Onur, Ramazan, Serkan, Suat, Sezer, Şamil, Şükrücan, Uğur Aslan, Umut ve Yunuscan'ın mukaveleleri 31 Mayıs'ta sona erecek.
Ahmet, Bayram, Gürcan, Murat Uçar, Mertcan, Muhammet, Murat Doğan, Timur, Tunahan ve Veli'nin ise 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: