Aydınspor 1923’te Teşekkür Ziyareti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yönetimi Sağlık İl Müdürü Hüsnü Tırpancı...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün yönetimi Sağlık İl Müdürü Hüsnü Tırpancı ve Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan’ ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit “Kulübümüze olan ilgi ve destekten dolayı teşekkür etmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik” dedi.

Ziyarette, Aydınspor1923 yönetimi Aydın Sağlık Müdürü’ ne ve Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi’ ne Aydınspor1923 forması hediye etti. İl Sağlık Müdürü Tırpancı ve Başhekim Kocakaplan “ Her zaman Aydınspor1923’ e desteğimiz sonsuz olacak. Tek Amacımız Aydınspor1923 ‘ün ligde şampiyon olmasıdır . Bizler elimizden geleni sonuna kadar yapacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: