Aydınspor 1923’ten Ayto’ya Ziyaret

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu ziyaret eden Aydınspor 1923 yöneticileri,...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu ziyaret eden Aydınspor 1923 yöneticileri, Dokuzlu’ya üzerinde "09 Ticaret Odası" yazılı forma hediye etti.

Aydınspor1923 yönetim kurulu üyeleri, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu ziyaret etti. Aydınspor 1923 yöneicileri, Dokuzlu’ua üzerinde “Ticaret Odası” yazılı 09 numaralı Aydınspor 1923 forması hediye etti.

Aydınspor 1923 Kulübü olarak Aydın Ticaret Odası’ndan başlayarak bütün sivil toplum kurumları ve meslek odalarını ziyaret edeceklerini belirten Aydınspor 1923 Başkan Vekili İlhan Gönenli, “Amacımız hep beraber Aydınımızın takımı Aydınspor 1923’ü bir üst lige çıkarmaktır. Aydın Ticaret Odası’ndan da desteklerini bekliyoruz. Tabii ki bu zamana kadar olduğu gibi yine ellerinden geleni yapacaklarını temenni ediyoruz. Şuan itibariyle Olağan üstü bir durum olmadığı için, Genel kurula gitmeyi düşünmüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’ün Aydın gibi güzel bir ilin takımı olduğunu ifade eden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, “Bu takım bizim takımımız, Aydınımızın takımı. Bu yüzde bizim Aydınspor 1923 ile ilişkilerimiz çok iyi olacaktır. Aydının bütün kurum ve kuruluşları sporda birleşebilir. Spor herşeyin üstünde bir gönül işidir. Bir stadyumu kurumlar dolduramaz. Ama bir futbol kulübü doldurarak bütün şehri bir araya toplayarak bir şehrin bütün kişilerini kazanabilirsiniz. Bu zorlu yolda madden ve manen biz sizlere yardımcı olacağız. Amacımız aydınspor 1923’ü bir üst lige taşımak olacaktır. Bu ilin takımı üst ligler’de oynamanın hazzınıda yaşadı. Umarım sizin gibi yöneticilerle tekrar bizlere bu duyguyu yaşatacaklardır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: