Aydınspor 1923’ten Başkan Çerçioğlu’na Plaket

Aydınspor 1923 kulübü yönetim kurulu, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.Ziyarette geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak...

Aydınspor 1923 kulübü yönetim kurulu, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı İlhan Gönendi, verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na plaket takdim etti. Makamda gerçekleşen ziyarete Aydınspor 1923 kulübü başkan adayı Süha Bayırlı da katıldı.

Yapılan ziyaretten ve verdikleri plaketten dolayı Aydınspor 1923 kulübü yönetimine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Aydınspor 1923 yönetimine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir sezonu geride bıraktık. Bizim için kolay bir süreç olmadı. Çok eleştiri aldık fakat bu kulübü yoktan var ettik. Takımı nerden nerelere getirdik. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte yumruğumuzu masaya vurduk. Takımımıza, yönetimimize, taraftarlarımıza güvendik ve sonuç ortada. Biz 2009 yılında Aydın halkına söz vermiştik, verdiğimiz sözü tuttuk. Aydınspor 1923 kulübünü hak ettiği yerlere getirerek dört senede üç şampiyonluk yaşadık. Bu durumda geldiğimiz nokta başarıdır. Henüz işimiz bitmedi. Hedefimiz önce takımımızı PTT 1. Lig, daha sonra Süper lig’e çıkarmak. Ben şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür eden Kulüp Başkanı İlhan Gönendi, “Kazanılan şampiyonlukta Başkan Çerçioğlu’nun büyük emeği var. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Yönetim kurulu adına Başkan Çerçioğlu’na plaket takdim etmek istedik. Ayrıca arkadaşlarımız yönetimi oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Artık Aydınspor 1923, tüm Aydın halkının kucakladığı bir takım oldu. Tüm kentin bu takıma sahip çıkmasını arzuluyoruz. Aydınspor 1923'ün yeri 2. Lig de değil. Türkiye’de dört senede üç şampiyonluk yaşayan başka bir takım yok. Biz Türkiye’de bir numarayız” diye konuştu.

Aydınspor 1923 kulübü başkan adayı Süha Bayırlı da güçlü bir yönetim oluşturacaklarını belirterek yeni sezonda bütçenin 5 milyon TL civarında olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kazanılan şampiyonluktan dolayı Aydınspor 1923 kulübü yönetim kurulu üyelerine plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: